Dulkių siurblio priedas ELECTROLUX E201SM Padidinti

Electrolux Classic Long Performance Vacuum Cleaner Bags E201SM s-bag Number of bags 12, White

30,29 €

7319599031498

Galimas pasirinkimas

 3..4 d.d.

Tinka visiems Electrolux ir Philips dulkių siurbliams!

Pakuotėje 12 vnt. maišelių po 5 l.

„s-bag® Classic Long Performance“ maišelius galima naudoti 50 % ilgiau nei įprastus popierinius dulkių siurblių maišelius.

Sintetinė šio dulkių maišelio medžiaga išfiltruoja daugumą (iki 99 %) tokių mažų kaip 1 mikrono (15 kartų mažesnių nei žmogaus plauko skersmuo) dalelių. Jis filtruoja orą 40 % veiksmingiau nei įprastas popierinis maišelis ir padeda atsikratyti ore esančių dalelių, pavyzdžiui, alergenų ir kai kurių bakterijų.

Uždarymo sistema buvo perprojektuota ir sukurta tvirtesnė, naudojant stipresnę medžiagą ir naują sandarinimo technologiją. Taip garantuojama, kad „s-bag®“ kaskart užsidarys, nesupliš ir jo turinys neišsipils. Šį dulkių siurblio maišelį galima lengvai įdėti į dulkių siurblį ir jis yra higieniškas, nes išėmus automatiškai užsandarinamas, todėl niekas neišsipila, ir maišelį galima greitai ir lengvai pakeisti.

Atspari sintetinė „s-bag® Classic Long Performance“ maišelių medžiaga garantuoja optimalų oro srautą ir suteikia dulkių siurbliui pastovią siurbimo galią, kai dulkių maišelis prisipildo.

„s-bag®“ sukurtas su specialia raukšle, suteikiančia daugiau talpos, palyginti su plokščiu maišeliu. Dėl galingo srauto maišelis yra lankstus ir jį lengviau įdėti į dulkių siurblį.


Dulkių siurblių priedų tipas: Maišeliai

Parašyti atsiliepimą