Laidinės/belaidės žaidimų ausinės Razer Barracuda X, Wired & Wireless, USB Type-C, Quartz Rožinė Padidinti

Laidinės/belaidės žaidimų ausinės Razer Barracuda X, Wired & Wireless, USB Type-C, Quartz Rožinė

106,87 €

RZ04-03800300-R3M1

888641937948

Galimas pasirinkimas

"Razer Barracuda X Hybrid" garso laisvė. 4-IN-1 BELAIDIS ŽAIDIMŲ RYŠYS. 
Vienos ausinės, kuriomis galima žaisti su visais - "Razer Barracuda X" yra universalios, lengvos belaidės žaidimų ausinės, skirtos sklandžiai naudoti kompiuteriuose, "PlayStation "*, "Nintendo Switch" ir "Android". 
 
SB-C belaidis modulis. Lengvai prijungiamas ir naudojamas. 
Jokių papildomų sujungimo veiksmų, jokių papildomų programinės įrangos atsisiuntimų, jokių rūpesčių. Tiesiog prijunkite USB-C belaidį siųstuvą prie norimos platformos ir mūsų "4-in-1" belaidės ausinės iškart bus susietos žaidimui. Yra 3,5 mm analoginis kabelis, kad prireikus ausines būtų galima paversti laidinėmis. 
 
LENGVAS ERGONOMIŠKAS DIZAINAS. PATOGUMAS IŠTISAS DIENAS. 
Itin lengvos, vos 250 g sveriančios, mūsų daugiaplatformės belaidės ausinės sukurtos taip, kad būtų patvarios ir patogios visą dieną. 
 
RAZER™ TRIFORCE 40 MM GARSO MEMBRANOS TIKSLIAI SUREGULIUOTOS, KAD UŽTIKRINTŲ VISIŠKĄ IŠTIKIMYBĘ 
Patentuota konstrukcija leidžia mūsų akustikos inžinieriams individualiai sureguliuoti kiekvieną garso membraną, tarsi jos būtų trys, todėl galima individualiai atkartoti aukštus, vidutinius ir žemus garso dažnius. Tai ne tik užtikrina sodresnius aukštus, ryškesnius vidutinius ir galingus žemus dažnius, bet ir aiškų garsą. 
 
AIŠKUMAS BE ABEJONIŲ 
Slopindamas garsus iš nugaros ir šonų, mikrofonas užtikrina geresnį kalbos perėmimą ir triukšmo slopinimą, todėl užtikrinamas didesnis aiškumas ir natūralus jūsų balso perteikimas. 
 
PASPAUSKITE TINKAMĄ MYGTUKĄ 
Kadangi "Razer Barracuda X" įjungimo mygtukas yra ir garso atkūrimo mygtukas, jis užtikrina lengvai pasiekiamą valdymą, dėl kurio nereikia maigyti telefono.

 

 

 

 

 

 


Parašyti atsiliepimą