Razer Kraken X Lite Laidinės žaidimų ausinės, Juoda Padidinti

Razer Kraken X Lite Laidinės žaidimų ausinės, Juoda

47,43 €

RZ04-02950100-R381

888641937808

Galimas pasirinkimas

Norėdami turėti “Kraken”, tai žinoti, kokie spektaklio žaidimai skamba. Praėjus keleriems metams nuo jo įkūrimo, mes niekada nepraradome žvilgsnio, kas visada teisinga: galingas garsas, neįtikėtinas komfortas ir ilgalaikis ilgaamžiškumas. Su kiekviena iteracija nuolat iš naujo apibrėžiant, kokios konkurencingos žaidimų ausinės turėtų būti, klausimas yra ne apie tai, ar jūs gausite vieną - tai nuspręsti, kuris iš jų jums bus gauti. Mes galime padėti su tuo.

 

 

Aukščiausios padėties garso

Žvėris, tykantis šešėlyje, priešininkas, sėlintis iš užpakalio-dažnai tai, ko nematai, tave užklumpa. Prieš tai atlikdami, atlikite šuolį ant savo priešų, naudodamiesi puikiu poziciniu garsu, būdingu visiems “Razer Krakens”. Įžvelkite ir suraskite auralinius užuominas su didesniu tikslumu 7.1 erdviniame garse arba dar labiau padidinkite savo žaidimus naudodami svaiginančius 360 laipsnių THX erdvinio garso įrašus, visiškai pritaikydami visas pritaikymo parinktis.

 

 

MASTERGHUND

“Razer Kraken” pagal užsakymą sureguliuotos 40 mm ir 50 mm garso tvarkyklės subalansuoja aiškius, galingus aukštus su sodriu, svaiginančiu bosu, užtikrina, kad nesvarbu, ar tai būtų subtilūs pėdsakai, ar masyvūs sprogimai, išskirtinė garso kokybė visada jus nupučia.

 

 

Krištolo skaidrus bendravimas

Būrys, turintis puikų komandinį darbą ir bendravimą, yra geresnė tikimybė tapti pergalingu. Mūšio karštyje “Razer Kraken” kardioidiniai mikrofonai yra skirti vykdyti jūsų užsakymus gerokai virš chaoso per pikapo modelį, kuris įrašo garsą griežtesniu kampu, pagerindamas triukšmo slopinimą iš šonų ir nugaros.

 

 

Aukščiausias komfortas ir ilgaamžiškumas

Koncentracijos palaikymas yra pagrindinis dalykas norint konkuruoti geriausiai per ilgas, sudėtingas rungtynes. Štai kodėl “Razer Krakens” yra gana pažodžiui, skirtas ilgam žaidimui. Akiniams pritaikytuose ausų puodeliuose yra pliušinės odos pakaitalo pagalvėlės, kurios suteikia minkštą, patogų prigludimą, o vėsinimo gelio variantai taip pat sumažina šilumos kaupimąsi nuo ilgo naudojimo. Kartu su tvirta mažiau judančių dalių konstrukcija, bet kuri “Razer Kraken” yra daugiau nei įrengta, kad atitiktų jūsų intensyviausius žaidimų poreikius.


Parašyti atsiliepimą