Severin PG 8568

78,84 €

4008146040139

Galimas pasirinkimas

 4..5 d.d.

 Severin PG 8568 stovinčios kepsninės su grilio plokšte
 
Paprasta, elektrinė – eBBQ: mėgaukitės kepimu viduje ir lauke su PG 8568 stalo griliu. Nesvarbu, ar pavasaris, vasara, ruduo ar žiema – su šia eBBQ stalo griliu galėsite mėgautis sultingu ant grotelių keptu maistu ištisus metus!
 
Dėl nuolatinio kaitinimo gyvatuko stovo grotelės tolygiai paskirsto šilumą ir užtikrina mažą dūmų ir kvapų atsiradimą, kai grilio padėklas yra pripildytas vandens, idealiai tinka naudoti tiesiai prie stalo arba lauke.
 
Stacionarus pagrindo rėmas su laikymo tinkleliu. Šios kepsninės yra idealus sprendimas naudoti kaip stalviršį ir stovimą grilį. Naudojant stacionarų pagrindinį rėmą su laikymo tinkleliu, praktiškas stalinis kepsninės korpusas tampa stoviniu kepsniu, kurį galima puikiai naudoti balkone ar sode.
 
Naudoti viduje ir lauke. Grilio pramogos viduje ir lauke – išnaudokite universalią stovinčią kepsninę gamindami skanų, ant grotelių keptą maistą. Be nerūdijančio plieno grotelių, greitas įkaitinimo laikas ir aukšta temperatūra byloja apie šias praktiškas stovinčias groteles.
 
Termostatu valdomas kaitinimo elementas, norint paruošti sultingą grilyje keptą maistą, svarbu turėti galimybę nustatyti idealią temperatūrą. Termostatu valdomas kaitinimo elementas ir temperatūros reguliatorius bei viso ilgio šildymo gyvatė palengvina tai.
 
Lengvas surinkimas. Ši kepsninė stebina savo greitu ir lengvu surinkimu ar išmontavimu, todėl yra ne tik greitai paruošta naudoti, bet ir lengvai valoma.
 
funkcijos
„plug-and-grill“: greitas kepimo malonumas dėl trumpo įkaitinimo laiko – tiek patalpoje, tiek lauke
Dėl SafeTouch korpuso nėra pavojaus nudeginti paviršius
briaunota kepsninės plokštė tobuliems grilio rezultatams
Lengvas valymas dėl modulinės struktūros ir daugybės nuimamų dalių
 
Techninės detalės
Svoris: 5,74 kg
Matmenys: 54 × 56 × 98,5 cm
Kabelio ilgis: 1400 mm
Reguliuojamas termostatas: 1
Sandėliavimo skyrius: 1
Stalinės kepsninės funkcija: 1
Grilio paviršiaus tipas: Grilio plokštės rievelės
Galia: 2200 vatų

Parašyti atsiliepimą