Išmanusis laikrodis vaikams su lietuvišku meniu Garett Kids Essa 4G Black

93,06 €

Kids Essa 4G Black

5904238485682

Galimas pasirinkimas

 2..4 d.d.

"Garett Kids Essa 4G" - daugiafunkcinis laikrodis jūsų vaikui

Ieškote daugiafunkcinio laikrodžio savo vaikui? 4G LTE išmanusis laikrodis yra puikus pasiūlymas. Laikrodis turi aiškų 1,83" ekraną ir HD raišką, o jo ekrano paviršius korpuso atžvilgiu yra daug didesnis nei standartiniuose "Kids" serijos laikrodžiuose . Išmanusis laikrodis su GPS funkcija, veikia "Android 8.1" operacinės sistemos pagrindu, papildomai palaiko "WhatsApp" komunikatorių , todėl galite greitai ir lengvai susisiekti su savo vaiku, taip pat ir SMS žinutėmis. Be to, su aktyvia SIM kortele baterijos pakanka iki 4 dienų, dėl to be problemų galėsite naudotis balso ir vaizdo skambučiais. Naudotis išmaniuoju laikrodžiu padeda veido atrakinimo funkcija. Be to, su "Garett Kids Essa 4G" pasirūpinsite savo vaiko saugumu, nes laikrodis turi GPS vietos nustatymo funkciją ir GEOfence.

Veido atrakinimas ir aukšta įrenginio apsauga

"Garett Kids Essa 4G" bus visų jūsų vaiko veiklų palydovas. Jūsų vaikas gali greitai naudotis laikrodžiu naudodamas veido atrakinimo funkciją , kuri atrakina laikrodį nuskaičius veido bruožus. Jums nereikia nerimauti dėl prietaiso būklės, nes jį saugo specialus apsauginis rėmelis . Be to, išmanusis laikrodis turi aukštą IP67 atsparumo vandeniui klasę . Dėl to jis nebijo lietaus.

alt=

Aiškus ekranas

Skaidrus 1,83 colio ekranas su didesne ekrano aprėptimi priekiniame skydelyje yra vienas iš šio modelio išskirtinių bruožų vaikų išmaniųjų laikrodžių rinkoje. Dėl jo vaikas laikrodžiu naudojasi patogiai ir komfortiškai. Be to, dėl HD raiškos vaizdas ekrane yra aiškus ir detalus.

Prietaisas leidžia nustatyti asmeninius ekrano užsklandos nustatymus. Taip jūsų vaikas gali nustatyti savo mėgstamą temą.

Didelės "Android 8.1" galimybės

"Android 8.1" operacinė sistema suteikia galimybę naudotis įvairiomis programomis, įskaitant "WhatsApp" komunikatorių. Naudodamiesi ja galite siųsti balso ir vaizdo žinutes bei nuotraukas.

Išmanusis laikrodis taip pat leidžia skambinti balsu ir vaizdo skambučiais bei siųsti tekstinius pranešimus. Prietaiso atminties dydis yra 1 GB RAM + 8 GB ROM, jis siūlo daugybę papildomų galimybių, pvz. Savo ruožtu "Bluetooth" funkcija leidžia mažyliui klausytis muzikos per belaides ausines.

Galingas akumuliatorius ir vaiko saugumas

Jūsų vaikas gali lengvai ir intensyviai naudotis laikrodžiu - galingo akumuliatoriaus užtenka iki 4 dienų su aktyvia SIM kortele.

Be to, su "Garett Kids Essa 4G" pasirūpinsite vaiko saugumu, nes išmanusis laikrodis turi GPS vietos nustatymo funkciją. Taip bet kuriuo metu galėsite patikrinti, kur šiuo metu yra vaikas, o naudodamiesi GEOfence funkcija, galite nustatyti saugią žaidimų zoną, kurią peržengus tėvai gaus pranešimą į savo telefoną. O kai įrenginys pasiklysta, naudokite laikrodžio paieškos parinktį.

Papildomos funkcijos ir tai viskas viename laikrodyje

Vaikiškas laikrodis, kuriame dera pramoga ir saugumas, turi daug papildomų galimybių. SOS mygtukas suteiks papildomą pagalbą nelaimės atveju, o balso stebėjimas leis nepastebimai klausytis, kas šiuo metu vyksta jūsų vaiko aplinkoje. Savo ruožtu įmontuotas žingsniamatis leis stebėti nueitų žingsnių skaičių.

Garantija24 mėn.
Apyrankė / DirželisSilikoninė apyrankė
Apyrankės užsegimasSu gamintojo logotipu
Atsparumas vandeniuiIP67
CiferblatasElektroninis, Sensorinis (jutiklinis) ekranas
Ciferblato spalvaJuodas
ĮpakavimasFirminė originali laikrodžio dėžutė
Korpuso aukštis mm49
Korpuso formaStačiakampis
Korpuso medžiagaPlastmasinis
Korpuso plotis mm42.8
Korpuso storis mm16.5
LytisVaikiškas
Maksimalus apyrankės ilgis cm21
MechanizmasElektroninis, Išmanusis laikrodis
StiliusModernus (fashion), Sportinis, Su funkcijomis
Svoris g55
Korpuso spalva ir papuošimaiJuodintas
DataElektroninis tablo: metai, mėnuo, diena, savaitės diena
YpatybėsPaprasta sukeisti dirželius (nenaudojant specialių įrankių)
Išmaniojo laikrodžio ekranasDydis - 1,85", Jutiklinis ("Touchscreen"), Skiriamoji geba - 240 x 280 px, Tipas - IPS
Išmaniojo laikrodžio meniu kalbalietuvių, latvių, estų, anglų, lenkų, čekų, vengrų, slovakų, vokiečių, italų, olandų, suomių, olandų
Išmaniojo laikrodžio suderinamumas"Android 4.0" (ir naujesnė), "iOS 9.0" (ir naujesnė), Speciali programa - Garett Tracker, su "Android, su GPS programa, su iOS
Laikrodžio baterijaBaterijos talpa - 710 mAh, Baterijos veikimo laikas iki 4 dienų, Budėjimo laikas iki 5 dienų, Įkrovimo laikas - Maždaug 2 valandos, Išsikrovusio akumuliatoriaus signalas
Techniniai parametraiGPS tikslumas - GPS: 5 - 15 m WiFi: 30 - 50 m LBS: 100 m ir daugiau, Integruota atmintis - 8 GB, Palaikomi GSM standartai - 2G/3G/4G LTE, Procesorius - SL8521E, RAM atmintis - 1 GB

Parašyti atsiliepimą