Išmanusis laikrodis su lietuvišku meniu Garett V12 Black leather

117,81 €

V12 Black leather

5904238485613

Galimas pasirinkimas

 2..4 d.d.

v12

Garett V12

Pristatome modernų išmanųjį laikrodį Garett V12 su AMOLED ekranu, Bluetooth technologija, indukciniu įkrovimu ir ilgai veikiančia baterija, kuri vienu įkrovimu gali veikti iki 10 dienų.
Mūsų išmanusis laikrodis idealiai tinka reikliems klientams, vertinantiems kokybę ir ieškantiems technologiškai pažangių sprendimų.

Modernus AMOLED ekranas su Always on Display funkcija


Vienas iš neabejotinų išmaniojo laikrodžio Garett V12 privalumų yra 1,43 colio ekranas, pagamintas naudojant AMOLED technologiją.
Jo naudojimas garantuoja puikų vaizdo matomumą net esant sudėtingoms oro sąlygoms, pvz., esant tiesioginiams saulės spinduliams. Taip pat įdomus patogumas yra „Always on Display“ funkcija, užtikrinanti nuolatinį ekrano apšvietimą, leidžiančią patikrinti laiką neaktyvinant laikrodžio.

Indukcinis įkrovimas – nebereikia laidų


Garett V12 išmanusis laikrodis turi indukcinį įkrovimą.
Ką tai reiškia praktiškai? Įrenginį galite įkrauti nauja energija, nereikalaujant laidų – sprendimas suteikia didelį patogumą ir taupo laiką. Visas procesas vyksta ypač sklandžiai, todėl galite greitai grįžti prie veiklos, kurią pradėjote prieš išsikrovus laikrodžio baterijai, pavyzdžiui, naudoti balso asistentą arba sporto režimus (turite 100 skirtingų parinkčių).

Vienu įkrovimu veikia iki 10 dienų


Garett V12 išmaniojo laikrodžio baterija pasižymi didele talpa ir vienu įkrovimu veikia iki 10 dienų, tai reiškia, kad jums nereikia jaudintis, kad įrenginys išsikraus netinkamu laiku ir prarasite prieigą prie mėgstamų funkcijų, pvz.
biometrinius matavimus (slėgį, širdies susitraukimų dažnį ir kraujo deguonies lygį), fotografuoti arba tikrinti teksto ir skambučių pranešimus. Dabar jūs turite šiuos (ir kitus) patogumus po ranka – kai tik jų prireiks.

Bluetooth skambučiai su šeima ir draugais

Garett V12 išmanusis laikrodis leidžia skambinti ir priimti skambučius dėl įrenginyje esančios Bluetooth technologijos.
Galite bet kada kalbėtis su draugais, valdyti muziką ir klausytis mėgstamų dainų. Verta pridurti, kad pristatomas laikrodis turi sandarų ir vandeniui atsparų korpusą (IP68 sertifikatas).

Garantija24 mėn.
Apyrankė / DirželisOdinis dirželis
Apyrankės užsegimasSu gamintojo logotipu
Atsparumas vandeniuiIP68
CiferblatasElektroninis, Sensorinis (jutiklinis) ekranas
Ciferblato spalvaJuodas
ĮpakavimasFirminė originali laikrodžio dėžutė
Korpuso aukštis mm51
Korpuso formaApvalus
Korpuso medžiagaAliuminis
Korpuso plotis mm49
Korpuso storis mm12
LytisMoteriškas, Universalus, Vyriškas
Maksimalus apyrankės ilgis cm21.5
MechanizmasElektroninis, Išmanusis laikrodis
StiliusModernus (fashion), Sportinis, Su funkcijomis
Svoris g55
DataElektroninis tablo: metai, mėnuo, diena, savaitės diena
YpatybėsPaprasta sukeisti dirželius (nenaudojant specialių įrankių)
Išmaniojo laikrodžio ekranasAmoled, Dydis - 1,4", EKRANO REZOLIUCIJA : 466x466, Jutiklinis ("Touchscreen")
Išmaniojo laikrodžio meniu kalbaLenkų, anglų, čekų, slovakų, vengrų, lietuvių, latvių, estų, vokiečių, prancūzų, ispanų, italų, portugalų, ukrainiečių
Išmaniojo laikrodžio suderinamumas"Android 4.0" (ir naujesnė), "iOS 9.0" (ir naujesnė), Bluetooth versija - 5.2, Bluetooth versija - 5.3 + 3,0, su "Android, su iOS
Laikrodžio baterijaBaterijos talpa - 330 mAh, Baterijos tipas - Polimeras, Budėjimo laikas iki 10 dienų, Įkrovimo laikas - Maždaug 2 valandos, Išsikrovusio akumuliatoriaus signalas
Ryšys ir duomenų perdavimasBluetooth, Garso pranešimai, Pranešimai apie gaunamas SMS žinutes, Programėlių pranešimai, Rinkimo bloknotas , Skambučių pranešimai , Skambučių priėmimas, atmetimas, skambinimas , Vibruojantys pranešimai
Techniniai parametraiIntegruota atmintis - 128 MB, Procesorius - AC7012/A6S, RAM atmintis - 640KB

Parašyti atsiliepimą