Pensofal Cuprum Skillet Round Shape 32-2 Stainless Steel Handle 6710 Padidinti

Pensofal Cuprum Skillet Round Shape 32-2 Stainless Steel Handle 6710

37,91 €

8020173067107

Galimas pasirinkimas

 4..5 d.d.

Įrodyta italų prekės ženklo Pensofal, CUPRUM, serija pagrįsta naujausiomis technologijomis, naudojamomis šiuolaikinių virtuvės reikmenų gamyboje. Savo unikaliu 7 sluoksnių dizainu CUPRUM siūlo keletą novatoriškiausių ir įspūdingiausių virtuvės reikmenų.
Inovacijos kiekvienai virtuvei
Kiekvienas „Pensofal“ CUPRUM laivas yra ilgalaikio tyrimo ir plėtros rezultatas, kuris leido sukurti didelę italų seriją. Sudėtingas puodų dizainas sukurtas su daugeliu privalumų ir patobulinimų, palyginti su daugeliu rinkoje esančių keptuvų ir sujungia aukštos kokybės, elegantišką išvaizdą ir prabangą.
Jų universalumas yra didžiulis - išskyrus tai, kad jie tinka difuziniams paviršiams, indaplovėms, kiekvienas patiekalas gali būti naudojamas orkaitėje, net ir keptuvėse!
Universali apačia
Technologija, kuriai sukurtas kaltinis dugnas, užtikrina puikius rezultatus virtuvėje. Jis yra pagamintas iš dviejų nerūdijančio plieno sluoksnių - visiškai nauja technologija, užtikrinanti super laidumą ir efektyvų šilumos paskirstymą, kad būtų lengviau ir ekonomiškiau ruošti. Dugnas yra universalus ir tinka visoms šiandien naudojamoms kaitvietėms - dujoms, elektrinei, stiklo keramikai ir netgi indukcijai.
Pensofal - CUPRUM vario serijos danga yra patentuota Italijos kompanijos ir garantuoja maksimalius rezultatus. Jo atsparumas priklauso nuo natūralių mineralų sustiprinimo, kad būtų užtikrintas komfortas ir patogumas.
Unikali daugiasluoksnė struktūra
Kad atitiktų dabartinius reikalavimus, kiekviena CUPRUM dalis visiškai nesuteikia jokių ingredientų, pvz., PFOA, švino, nikelio ir kitų sunkiųjų metalų. Konteineriai yra nekenksmingi aplinkai ir šildymo metu neišskiria kenksmingų dalelių.

Parašyti atsiliepimą