LED Light HEMER 300 LED Bright White

26,46 €

9997790758789

Galimas pasirinkimas

 4..5 d.d.

 USB styginė užuolaidėlė su 300 šviesos diodų (3x3m) ir 8 režimais, laikmačiu ir nuotolinio valdymo pulteliu (šviesiai balta)
 
Užuolaidiniai šviestuvai 3 x 3 m, 300 LED ryškiai balti, tinka užuolaidai arba 3 m ilgio ir 3 m pločio sienai. Sukurkite sau šviesią ir romantišką atmosferą!
USB prievadai lanksčiam naudojimui: įtampa 5 V, galia 6 W. Šviestuvai gali būti maitinami iš kištuko, mobiliųjų maitinimo šaltinių ir net kompiuterių bei nešiojamųjų kompiuterių. Dėl to šiuos LED šviestuvus lengva naudoti patalpose arba lauke.
Lengva montuoti ir nuimti. Nuotolinio valdymo pulto šviesos virvelė turi kabliukus. Fėjų lemputes galite lengvai pakabinti bet kur, kur norite.
8 užuolaidų apšvietimo režimai: kombinuotas, banguotas, nuoseklus, apkrova, persekiojimas / mirksėjimas, lėtas blukimas, kibirkščiavimas / blyksnis ir nuolatinė šviesa.
Nuotolinio valdymo pulteliu galima keisti ne tik režimus, bet ir ryškumą bei laikmatį.
Šis styginis šviestuvas yra specialiai sukurtas įvairiems renginiams, pavyzdžiui, dekoruoti festivalius, vakarėlius, vestuves, terasas, restoranus, viešbučius, klubus, prekybos centrus, koncertus, madų šou ir pan.

Parašyti atsiliepimą