Pensofal Magnifiqa Diamond Pro Pastati Baby 16 (1.L) 6917

51,39 €

8020173069170

Galimas pasirinkimas

 4..5 d.d.

Pastasì 1.5lt Kūdikis iš aliuminio su nelipniu vidiniu sluoksniu, sustiprintas deimantų milteliais ir nelipniu nepakeičiamu išoriniu sluoksniu, nerūdijančio plieno rankena. Patentuotas nerūdijančio plieno dvigubas dugnas su plokščiu paviršiumi, tinkamas visų rūšių kaitlentėms, įskaitant indukciją. Patentuotas daugiafunkcis indas, kuris su savo išskirtine patentuota dangčio užrakinimo sistema leidžia puikiai įtempti makaronus, daržoves, bulves, ryžius ir kitą maistą tiesiai iš puodo. Dėl apvalios dugno formos Pastasì mažina kepimo laiką ir taupo energiją. Idealiai tinka vienišiams, poroms arba kūdikių valgio gaminimo patiekalams.

Sukūrę istoriją, sukuriame ateitį
Kuris yra labiausiai žinomas natūralus mineralas? Deimantas.
Šiuo klausimu atsirado „Pensofal“ MTTP komandos idėja, kad maksimalaus atsparumo savybės taptų nelipniąja danga, realizuojant išskirtinį „Diamond Pro“, sustiprintą deimantų milteliais, 9 sluoksniais, be PFOA. „Magnifiqa“ kolekcija yra tinkamas tradicijų ir naujovių derinys.
Jis apjungia klasikinį žalvario praktišką nelipnią išorinę dangos išvaizdą su stebinančiu optiniu deimantų poveikiu vidinėje dangoje. Dėl išskirtinio patentuoto dvigubo ir kalto dugno su plokščiu paviršiumi „FULL INDUCTION“, „Magnifiqa“ kolekcija tinka visoms kaitlentėms, įskaitant indukciją. Magnetinio nerūdijančio plieno dvigubo dugno padėjimas ant kūno korpuso vyksta įeinant į metalinius antgalius į visos kėbulo korpusą, todėl atskyrimas neįmanomas ir leidžia šilumos vienodumą iš apačios į vidų.
Nuolatinių technologinių tyrimų rezultatai rodo, kad mūsų patentuota sistema su platesniu plokščiu kontaktiniu paviršiumi skiriasi nuo įprastų įdubintų dugnų rinkoje ir garantuoja geresnius rezultatus iki 30%, atsižvelgiant į perdavimo ir šilumos greitį. Ergonomiškos ir anti-burnos rankenos yra pagamintos iš nerūdijančio plieno, todėl kolekcija yra prieinama orkaitėje. Kniedės galvutės, nerūdijančio plieno, taip pat yra nepakeičiamos ir antioksidacinės, net jei jos naudojamos indaplovėje. „Magnifiqa Collection“ tinka žmonėms, netoleruojantiems sunkiųjų metalų.
Skersmuo: 16 cm
Dydis: 13 x 32 cm
Svoris: 0,8 kg
Talpa: 1,5 L
Apatinis skersmuo: 12,2 cm

Parašyti atsiliepimą