Withings išmaniosios svarstyklės Body Cardio White

178,15 €

WBS04b-White

3700546704444

Galimas pasirinkimas

 2..4 d.d.

KŪNO SUDĖTIES DUOMENYS

Itin tikslus svorio matavimas (kg, lb, st) ir procentinės riebalų, vandens, raumenų ir kaulų dalies matavimas, naudojant bioelektrinę varžos analizę.
Saugi, neaptinkama ir skausmo nesukelianti srovė nustato jūsų duomenis ir atlieka išsamią ir tikslią analizę, naudojant „MED·INTELLIGENCE“.

ŠIRDIES SVEIKATOS BŪKLĖS STEBĖJIMAS

„Body Cardio“ matuoja pulso bangos greitį, kurį medikų bendruomenė pripažįsta kaip širdies sveikatos būklės indikatorių.

Savo matavimų rezultatus galite peržiūrėti tiesiogiai svarstyklių ekrane. Juos, pažymėtus spalvomis, taip pat galite peržiūrėti programoje „Health Mate“ ir sužinoti, kaip jums sekasi. Čia taip pat pateikiama informacijos, kaip sumažinti pulso bangos greitį ir pagerinti širdies sveikatos būklę.

KELI NAUDOTOJAI

Personalizuotas iki 8 asmenų svorio matavimo ir svorio duomenų stebėjimo atpažinimas.

KIEKVIENAM GYVENIMO ETAPUI

Stebėkite savo šeimos augimą veikiant režimui „Pregnant“ (nuo svorio ir akušerio patarimų), o veikiant režimui „Baby“ galėsite stebėti savo vaiko svorio duomenis.

AUTOMATINIS DUOMENŲ SINCHRONIZAVIMAS

Svorio duomenys automatiškai rodomi programoje „Heatlh Mate“, veikiant WIFI arba „Bluetooth®“.

PLAČIOS SINCHRONIZAVIMO GALIMYBĖS

Sinchronizuojama su „Apple“ laikrodžiu ir daugiau nei 100 sveikatos ir kūno rengybos programų, įskaitant „Apple Health“, „Fitbit“ ir „Google Fit“.

ILGAI VEIKIANTI BATERIJA

Įkraunama baterija veikia 18 mėn. (pridedamas mikro USB kabelis).

IŠMATAVIMAI:

327x327x18mm

Parašyti atsiliepimą