SJCAM SJ9 Max gray

143,81 €

9902941026242

Galimas pasirinkimas

 4..5 d.d.

 Ypatinga skiriamoji geba 4K
„Sjcam SJ9 Max Gray“ sporto kamera puikiai atspindi jūsų nuotykius nepraleisdama nė akimirkos. Vaizdo aiškumas, kontrastas, detalumas nepaliks abejingų net ir griežčiausių kritikų. .
 
Aiškūs kadrai
„Sjcam SJ9 Max Grey“ sporto kamera su 12 megapikselių (Mpx) fotografuos labai aukštos kokybės ir aiškias sporto įvykių ar jūsų nuotykių nuotraukas, kurių nebus gėdingai skelbti socialiniuose tinkluose ar tiesiog išsaugoti asmeniniame archyve. „Sjcam SJ9 Max Gray“ užfiksuos įdomiausias jūsų gyvenimo akimirkas!
 
Plačios fotografavimo galimybės
Norint padaryti seriją aukštos kokybės fotografijų, kad būtų galima išsamiau pažvelgti į detales ir atskirus epizodus, leidžia „Sjcam SJ9 Max Grey“ veiksmo fotoaparato serijinis fotografavimo režimas.
 
Tvirtas ir tvirtas korpusas
„Sjcam SJ9 Max Gray“ sportinė kamera yra visiškai paruošta fotografuoti atšiauriomis sąlygomis, pvz Jame yra neperšlampamas dėklas, kuris neleidžia drėgmei patekti pro vandens purslus ar lašus. Esant tokiai apsaugai, fotoaparatas ir įrašas liks nepažeisti.
 
Daugiau nuotraukų ir vaizdo įrašų
Dėl „128 GB“ atminties kortelės „Sjcam SJ9 Max Grey“ veiksmo kamera galės filmuoti daug ilgiau ir laikyti daugiau vaizdo ir nuotraukų failų nei įprasti fotoaparatai. Tai taip pat leis greitai perkelti visus kameroje saugomus duomenis į nešiojamąjį kompiuterį ar planšetinį kompiuterį.
 
Lengvas ir greitas duomenų perdavimas
Dėl USB išvesties galite greitai perkelti vaizdo įrašus ar nuotraukas perdirbti ar peržiūrėti iš „Sjcam SJ9 Max Grey“ veiksmo fotoaparato į savo kompiuterį.
 
BENDROSIOS CHARAKTERISTIKOS
Matricos tipas: CMOS
Megapikselių skaičius: 12 Mpx
Maksimali vaizdo įrašo skiriamoji geba: 4096 x 2160 („Ultra HD 4K“)
„Full HD“ kadrų dažnis: 30
Vaizdo stabilizatorius: Ne
Ekrano dydis: 2,33 "+ 0,96"
FOTOGRAFIJA
Maksimali nuotraukos skiriamoji geba: 4032 x 3024
„Burst“ režimas: Taip
Makro: Ne
NEMOKAMOS SAVYBĖS
„Wi-Fi“ palaikymas: Taip
Neperšlampamas dėklas: Taip
Atsparus smūgiams: Ne
GPS: Ne
NFC: Ne
Nuotolinis: Ne
Atminties kortelės palaikymas: „Micro SD“
Didžiausia atminties kortelės talpa: 128 GB
USB: Taip
HDMI: Ne

Parašyti atsiliepimą