GRAEF GK502EU el.virdulys, matinė juoda

82,52 €

4001627036775

Galimas pasirinkimas

 3...5 d.d.

GRAEF Kavos pasaulis - nuo pupelės iki tobulos kavos harmonijos

Noble GRAEF portafiltro aparatai išrankiems namų baristams, kavos malūnėliai kiekvienam malimui arba filtruojami kavos aparatai klasikiniams žinovams – GRAEF kavos pasaulyje kiekvienas atras savo individualią malonumo akimirką. Aukštos kokybės asortimentą užbaigia Graef rankų darbo kavos kolekcija, skirta kavos megėjams, elegantiški pieno plakikliai ir platus priedų asortimentas.

graef_coffeeworld_1400px.jpg.thumb.webp

Tikslus įpylimas 

Dėl piltuvėlio, kuris grakščiai ir specialiai išlenktas tarsi gulbės kaklas, užplikyti kavą galėsite itin lėtai, tiksliai ir sukamaisiais judesiais, taip leisdami pilnai atsiskleisti kavos aromatui.

GRAEF_Pour-over-Wasserkocher_GK502EU_Aus

Paprastas valdymas

Su stilingu ir intuityviu valdymo ratuku lengvai nustatysite reikiamą temperatūrą 1°C tikslumu. Galima temperatūra nuo 40°C iki 100°C. Kaitimo metu, ekranėlis rodys esamą momentinę vandens temperatūrą.Kai tik norėsite pradėti gaminti užpilamą kavą, galėsite įjungti virimo laikmatį paspausdami ir 3 sekundes palaikydami ratuką. Tai leis visą laiką stebėti virimo laiką.

GRAEF_Pour-over-Wasserkocher_GK502EU_Bed

Aukštos kokybės nerūdijančio plieno korpusas 

Matinės juodos korpusas su integruotu filtru nuo kalkių yra 900ml talpos. Jis pagamintas iš nerūdijančio plieno. Dangtelis nuimamas lengvai bei plaunamas įprastai. 

GRAEF_Pour-over-Wasserkocher_GK502EU_Dec

Naudinga šilumos palaikymo funkcija

GK502 virdulys turi automatinę šilumos palaikymo funkciją apytiksliai 30 minutėms po vandens užkaitimo. Ši funkcija įjungiama arba išjungiama naudojant mygtuką, esantį ant virdulio pagrindo prie el. laido išeigos. Čia taip pat galite įjungti arba išjungti įspėjamuosius virdulio tonus ir pakeisti temperatūros vienetą iš°C į °F.

GRAEF_Pour-over-Wasserkocher_GK502EU_Rue

Parašyti atsiliepimą