Saulės energija varomas žaislas “Space Traveller” Padidinti

Saulės energija varomas žaislas “Space Traveller”

20,65 €

NV821266

4037373267804

Galimas pasirinkimas

 2..3 d.d.

Surenkamas modelis “Space Traveller” (gaublys su palydovais) yra mokomasis žaislas, varomas saulės energija.

Ypatybės:
Tai konstruktorius, žaislas ir vaizdinga mokomoji priemonė viename. Jis leidžia vaikams kūrybiškai praleisti laiką ir moko, kaip panaudoti saulės energiją.
Su šiuo modeliu palydovai skrieja aplink Žemės rutulį. 20 apsisukimų per minutę. Dar viena puiki šio modelio savybė – pažangi technologija. Dėl naujai sukurtos ritės-magnetinės pavaros, kuri sunaudoja gerokai mažiau energijos, modeliui nėra būtini tiesioginiai saulės spinduliai: pakanka gerai apšviestos aplinkos. Tikra naujovė!
Šis pedagogiškai vertingas žaislas labai tinka technologijų pamokoms mokykloje ar konstravimui namuose su tėvais.
Aiškaus iliustruoto surinkimo vadovo dėka užtenks ir pradedančiojo įgūdžių. Saulės panelė jau prijungta prie variklio, nereikia jokių įrankių. Tinka vaikams nuo 10 metų amžiaus, bet rekomenduojama suaugusiųjų priežiūra.
Lazeriu pjaustytos medinės detalės gana storos ir tvirtos, tačiau pasižymi didžiausiu tikslumu. Pridedama dildė detalėms nupoliruoti. Gali prireikti medžiui skirtų klijų, kad geriau sutvirtinti detales (klijai nepridedami).
Modelis gali būti papuoštas ir nudažytas jūsų vaiko mėgiamomis spalvomis!
Žaislas geriausiai veikia atviroje saulės šviesoje ar labai gerai apšviestoje aplinkoje, bet gali veikti ir patalpoje prie dirbtinės halogeninės lempos.
Pastaba: modelis nesisuks debesuotą dieną, šešėlinėse vietose, per mažai apšviestoje patalpoje ar fluorescencinės lempos šviesoje.
Šis gaublys gali būti laikomas ir kaip stalo puošmena. Pasukus modelį ranka, jis dar ilgai sukasi iš inercijos.
Saulės energija varomi žaislai yra puikus būdas supažindinti vaikus su atsinaujinančios energijos nauda. Šis rinkinys pagamintas iš medinių dalių, todėl mokymosi patirtis yra dar ekologiškesnė.

Trumpa surinkimo apžvalga
Išimkite rinkinio dalis iš dėžutės ir atskirkite medines detales. Sekite iliustruotu vadovu ant dėžutės. Į pagrindą montuokite variklį, sujunkite su krumpliaračiu. Pritvirtinkite saulės panelę. Medinės dalys gali būti nulakuotos ar nuspalvintos.

Rinkinį sudaro:
Modelio detalės.
Saulės panelė.
Variklis.
Dildė.

Techniniai duomenys:
Modelio dydis: 23 x 22.5 x 16 cm.
Sukimasis: 20 apsisukimų/min.
Svoris: 250 g.
Dėžutės išmatavimai: 235x180x50 mm.

Rekomenduojamas amžius: nuo 14 metų arba vaikams nuo 10 metų su suaugusiojo priežiūra.

Dėmesio: yra smulkių detalių, saugoti nuo mažesnių nei 3 metų vaikų!

Atsisiųskite surinkimo vadovą anglų kalba

NV821266_1.jpg

Parašyti atsiliepimą