Išmanusis laikrodis Garett Classy gold-black steel

68,30 €

Classy gold-black steel

5904238483800

Galimas pasirinkimas

 2..4 d.d.

Pagrindinės savybės

  • IP68 atsparus vandeniui
  • Pranešimai apie SMS / skambučius / iš programos
  • Vibracijos pranešimai
  • P Širdies ritmo monitorius, kraujospūdžio matuoklis, pulsoksimetras
  • Žingsniamatis, sporto režimai (plaukimas)
  • Žingsniamačio, geriamojo vandens priminimo ir orų prognozės funkcija
  • Pranešimai apie mėnesinių ciklą (menstruacinio kalendoriaus funkcija laikrodyje)
  • Neaktyvumo monitorius
  • Netrukdymo režimas / Akumuliatoriaus tausojimo režimas
  • Galimybė nustatyti slaptažodį laikrodyje
  • Telefono / laikrodžio paieškos funkcija

Išmanusis laikrodis Garett Classy

Jei vertinate elegancijos, funkcionalumo ir komforto derinį, Garett Classy išmanusis laikrodis bus puikus pasiūlymas jums. Šis modelis puikiai tinka kasdieniam naudojimui, pavyzdžiui, darbe ar susitikimuose su draugais, atostogų kelionių metu, taip pat ypatingomis progomis. Jis turi stilingą išvaizdą, kuris derės prie bet kurios jūsų stilizacijos, be to, yra patikimas, todėl galite jį dėvėti net treniruotės metu. Atsisiųskite FitCloud Pro programą, kad galėtumėte stebėti savo pažangą ir turėti neribotą prieigą prie išsaugotų duomenų.



Elegantiška ir patogi keičiama apyrankė


Garett Classy išmanusis laikrodis turi tvirto plieno tinklelio apyrankę, kuri yra atspari pažeidimams ir išoriniams veiksniams. Jei norite pakeisti savo išmaniojo laikrodžio išvaizdą, galite lengvai pritvirtinti komplekte esantį dirželį. Tai patogus pasirinkimas, leidžiantis pritaikyti laikrodžio išvaizdą pagal esamus poreikius ir pageidavimus bei progą. Ar renkatės elegantišką moterišką ar sportinį išmanųjį laikrodį? Tavo pasirinkimas!
GRC STYLE
Intuityvus jutiklinio ekrano valdymas

Išmanusis laikrodis – tai įrenginys, kuris turėtų palengvinti kasdienę veiklą, o tuo pačiu parodyti patikimumą.
Su juo galite lengvai atmesti skambutį, paleisti žingsniamatį arba tvarkyti telefono grojaraštį. Tai įmanoma dėl spalvingo ir intuityvaus „Garett Classy“ didelės raiškos jutiklinio ekrano. Galite pereiti į lengvai skaitomą meniu sąsają ir įjungti norimą programą vos vienu piršto braukimu, vos per kelias sekundes. Be to, laikrodis įsijungia judant ranka.
GRC STYLE
IP68 atsparumo vandeniui įvertinimas

Patogus ir elegantiškas Garett Classy išmanusis laikrodis turi IP68 atsparumo vandeniui įvertinimą, kuris užtikrina aukščiausio lygio apsaugą nuo sušlapimo, dulkių, lietaus ar purvo poveikio. Išmanusis laikrodis puikiai susidoros net ir pačiomis sunkiausiomis sąlygomis. Galimas ir plaukimas su laikrodžiu, todėl prieš apsilankant baseine jo nereikės nusiimti ir bus naudojamas treniruočių eigai stebėti. Turėkite Garett Classy visada su savimi, nepaisant aplinkybių.

Žingsniamatis ir sporto režimai

Ar rūpinatės savo fizine būkle ir norite reguliariai treniruotis? "Garett Classy" išmaniajame laikrodyje yra įmontuotas žingsniamatis, kuris padės jums stebėti, kiek žingsnių nueinate per dieną. Ši funkcija pravers ne tik pasivaikščiojimų ir žygių metu, bet ir kasdien. Laikrodyje taip pat yra daug sporto režimų: bėgimas, tinklinis, plaukimas, joga, krepšinis, ėjimas arba šokinėjimas su šokdyne. Galite patikrinti sudegintų kalorijų skaičių, nueitą atstumą ir aktyvumo laiką.



Suderinamas su Android ir iOS 

Nesvarbu, kokia operacinė sistema ("Android", "iOS") įdiegta jūsų telefone, "Garett Classy" išmanusis laikrodis prie jo prisijungs be jokių problemų. Todėl galite būti tikri, kad išmanusis laikrodis suderinamas su bet kuriuo išmaniuoju telefonu. Prieš naudodami laikrodį pirmą kartą, atlikite būtiną mobiliojo telefono ir laikrodžio konfigūravimą per "Bluetooth" ryšį. Taip prietaisai bus nuolat sinchronizuojami tarpusavyje ir pranešimus gausite realiuoju laiku. Jei per tą laiką pakeisite telefoną, konfigūraciją reikia atlikti tik dar kartą.

Funkcija "Rasti telefoną"

Su "Garett Classy" laikrodžiu daugiau niekada nebegalvosite, kur padėjote išmanųjį telefoną. Išmaniajame laikrodyje yra speciali parinktis "rasti telefoną", kuri padės rasti pamestą įrenginį. Tereikia spustelėti atitinkamą meniu mygtuką ir po akimirkos išgirsite skleidžiamą garsinį ir vibracinį pranešimą, kad galėtumėte jį rasti be jokių problemų. Jei pametėte laikrodį, galite naudoti tą pačią funkciją atvirkštine tvarka. Sužinokite, ką dar gali pasiūlyti jūsų naujasis išmanusis laikrodis.


Baterijos taupymo režimas ir slaptažodis

Ar kartais pamirštate savo išmaniojo laikrodžio įkroviklį, ar norite pailginti baterijos veikimo laiką prieš kitą įkrovimą? Pasinaudokite baterijos taupymo režimu ir suteikite prietaisui daugiau energijos. "Bluetooth" ryšys bus nutrauktas, tačiau galėsite nepertraukiamai naudotis sporto režimais arba žingsniamačiu. Taip pat galite apsaugoti laikrodį slaptažodžiu. Nustatykite bet kokį PIN kodą ir būkite tikri, kad visi jūsų duomenys bus apsaugoti nuo pašalinių akių.

Informacija apie orus

Jei mėgstate viską kruopščiai planuoti, nepamirškite naudotis išmaniuosiuose laikrodžiuose esančia orų informacija! Atostogos, ekskursijos, o gal pasivaikščiojimas su mažyliu? Patikrinkite orų prognozę, kad niekas nesutrikdytų jūsų dienos darbotvarkės. "Garett Classy" informuos jus apie vyraujančią lauko temperatūrą ir apie tai, ar tą dieną gali iškristi kritulių. Tai užtikrins, kad visada būtumėte pasiruošę besikeičiančioms oro sąlygoms.

Širdies ritmo matuoklis, kraujospūdžio matuoklis, pulsoksimetras

Kiekvienas fizinio aktyvumo mėgėjas ir visi kiti, kurie rūpinasi savo sveikata, turėtų reguliariai tikrintis visus šiuos rodiklius. Tokios žinios praverčia tiek sportuojant, kad būtų stebint pažangą. Išmanusis laikrodis su kraujospūdžio matuokliu? Žinoma! Šiuolaikiniame "Garett Classy" laikrodyje papildomai rasite širdies ritmo matuoklį ir pulsoksimetrą, kad visi parametrai būtų kontroliuojami.

Garantija24 mėn.
Apyrankė / DirželisDu dirželiai, Metalinė, Silikoninė apyrankė
Apyrankės užsegimasSu gamintojo logotipu
Atsparumas vandeniuiIP68
CiferblatasElektroninis, Sensorinis (jutiklinis) ekranas
Ciferblato spalvaJuodas
ĮpakavimasFirminė originali laikrodžio dėžutė
Korpuso aukštis mm51
Korpuso formaApvalus
Korpuso medžiagaAliuminis
Korpuso plotis mm47
Korpuso storis mm10
LytisMoteriškas, Universalus, Vyriškas
Maksimalus apyrankės ilgis cm22
MechanizmasElektroninis, Išmanusis laikrodis
StiliusModernus (fashion), Sportinis, Su funkcijomis
Svoris g61
Korpuso spalva ir papuošimaiJuodintas, Paauksuotas
DataElektroninis tablo: metai, mėnuo, diena, savaitės diena
YpatybėsPaprasta sukeisti dirželius (nenaudojant specialių įrankių)
Išmaniojo laikrodžio ekranasDydis - 1,3", Jutiklinis ("Touchscreen"), Skiriamoji geba - 360 x 360 px, Tipas - IPS
Išmaniojo laikrodžio meniu kalbaAnglų, rusų, kinų, japonų, vokiečių, prancūzų, ispanų, arabų, portugalų, olandų, italų, čekų, graikų, indoneziečių, malaiziečių, vietnamiečių, suomių, rumunų, turkų, kroatų
Išmaniojo laikrodžio suderinamumas"Android 4.4" (ir naujesnė), "iOS 9.0" (ir naujesnė), Bluetooth versija - 5.0, Perdavimo atstumas iki 10 metrų, Speciali programa - FitCloudPro
Laikrodžio baterijaBaterijos talpa - 230 mAh, Baterijos tipas - Ličio-polimero, Baterijos veikimo laikas iki 5 dienų, Budėjimo laikas iki 10 dienų, Įkrovimo laikas - Maždaug 2 valandos, Išsikrovusio akumuliatoriaus signalas
Ryšys ir duomenų perdavimasBluetooth, Pranešimai apie gaunamas SMS žinutes, Programėlių pranešimai, Skambučių pranešimai , Skambučių priėmimas, atmetimas, skambinimas – Tik atmetimas, Vibruojantys pranešimai
Techniniai parametraiDažnių diapazonas 2,4 GHz, Integruota atmintis - 64 MB, Procesorius - Realtek 8762DK, RAM atmintis - 256 MB

Parašyti atsiliepimą